CLOSE

Doe mee!

Stichting Liedjesbijbel is op 28 augustus 2019 opgericht met als doelstelling ‘Kinderen in het Nederlands taal- en cultuurgebied bekend te maken met de verhalen uit de Bijbel.’

Deelt u de droom van Liedjesbijbel om generaties met de Bijbelverhalen te bereiken? Vertel dan andere mensen over De Liedjesbijbel, luister de muziek en verhalen op de verschillende platforms, of bestel/reserveer het boek of de cd! Voor vragen en meer informatie kun je gebruikmaken van het contactformulier.

DONEER

U kunt ons ook helpen met een financiële gift. Wij gebruiken dit bijvoorbeeld voor het mogelijk maken van hoogwaardige studio-opnames van de muziek.

Doneren kan op bankrekeningnummer NL74 TRIO 0379 7454 61 t.n.v. Stichting Liedjesbijbel te Amersfoort. (Stichting Liedjesbijbel is bij de Belastingdienst fiscaal aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).)

U kunt ook eenvoudig een gift overmaken via de Givt-app:

ANBI

Stichting Liedjesbijbel is bij de Belastingdienst fiscaal aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Vanwege deze aanmerking zijn giften aan Stichting Liedjesbijbel fiscaal aftrekbaar. (Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status van Stichting Liedjesbijbel.)

Alvast hartelijk dank voor uw gift!

Gegevens Stichting Liedjesbijbel:
Kvk-nummer 75690934
RSIN 860363879
Postadres: Printerweg 10, 3821 AD te Amersfoort